Set Primary menu by going to Appearance > Menus

Review ProForm 325 CSEi Ergometer Crosstrainer door Heleen

Sinds een maand heb ik thuis de ProForm 325 CSEi Ergometer Crosstrainer en ik ben hier ongelofelijk blij mee. Van tevoren heb ik best wel lang getwijfeld, want het is natuurlijk best een flinke uitgave. Toch heb ik sinds de aankoop nog geen moment spijt hiervan gehad. Elke week sta ik er wel minimaal 3 keer op en dat doet mijn gezondheid erg goed. Ik ben hierdoor al een paar kilo verloren en dat is fijn meegenomen nu het mooie weer begint.

Het kiezen van het model ging erg makkelijk met de chatfunctie op de website. Hier kon ik al mijn vragen stellen en ik merkte echt dat de medewerker verstand van zaken had. Verder stond bij dit merk dat het de beste keuze was volgens Kieskeurig. Dat heeft voor mij uiteindelijk de doorslag gegeven.

Doordat de crosstrainer gratis bij mij thuis werd gemonteerd, had ik daar ook geen omkijken naar. Voor ik het wist stond hij in elkaar en kon ik hem gaan testen. De koele lucht die de ventilator geeft is zeker nodig als ik de weerstand op zijn hoogste stand zet. Daardoor houd ik het een stuk langer vol en verbrand ik meer calorie├źn. Verder vind ik het onwijs fijn dat hij maar weinig geluid maakt, want daardoor kan ik hem ook gemakkelijk in de avond gebruiken. Echt een aanrader!

Bekijk alle producten van Fitnessapparaat.nl online.