Set Primary menu by going to Appearance > Menus

Klaar voor een zware uitdaging? Doe de Insanity workout!

Voor de perfecte workout hoef je niet langer naar de sportschool, maar sporten doe je nu gemakkelijk thuis. Insanity is één van de meest zware en uitdagende workouts die is uitgebracht op DVD. Binnen 60 dagen is je lichaam ontwikkeld tot die van een echte topsporter.

Begin direct

Een groot voordeel aan de Insanity workout is dat iedereen het kan doen. Je hebt namelijk geen extra apparatuur, zoals gewichten of andere fitnessapparaten nodig. De grondlegger van Insanity is de Amerikaan Shaun T. Hij ontwikkelde een intervaltraining die het maximale uit je haalt. Interval, cardio, pure cardio en cardio recovery wisselen elkaar af. De training begint direct zwaar, zodat je hartslag omhoog gaat. De oefeningen worden afgewisseld met korte pauzes, zodat de hartslag weer afneemt en dan weer toeneemt. Door de intensiteit van de oefeningen en de korte rustmomenten kan er in een uur tot wel 1000 calorieën verbrand worden.

Hoe bereik je het beste resultaat?

De Insanity workout bestaat uit 10 verschillende workouts van ieder 45 minuten. Door de workout te combineren met de juiste voeding, bereik je het beste resultaat in 60 dagen. Het is een pittige workout en misschien zul je het in het begin willen opgeven. Maar je zult merken dat na een aantal workouts het gemakkelijker gaat, doordat je meer geoefend bent en al een betere conditie hebt. Op internet zijn tal van positieve ervaringen met Insanity te vinden.

Ben je benieuwd geworden naar de workout? Bij Fitnessapparaat.nl bestel je de DVD gemakkelijk en snel, zodat jij binnen no time het perfecte lichaam hebt!