Set Primary menu by going to Appearance > Menus

Een breed scala van wielerkleding

Om het meeste uit uw favoriete hobby te halen is bij het fietsen, duurzame, kwaliteits kleding onontbeerlijk. Wielerkleding vereist comfort, verhoogt uw prestaties en verschaft vooral genot terwijl op de weg rijdt. Bij Sport44.com vindt u alle vereiste :broek, truien, schoenen, waterdichte jassen,handschoenen en brillen van gerenommeerde Bekijk het assortiment vandaag nog, en ontvang snel de gewenste wielerkledij.
Uitkijken naar de beste fietsbroek
Of u een elite racer bent of puur fiets als hobby, koop items die passen bij uw wensen.
Eén van de belangrijkste stukken is de fietsbroek. Uw zitvlak krijgt het namelijk nogal hard te verduren tijdens lange ritten of op hobbelige paden.
Daarom zijn de beste broeken voorzien van een zeem. Ze nemen het zweet of en bieden ventilatie.
Nee, ze zijn niet goedkoop, maar het is een goeie investering. Ze zijn te koop met of zonder bretellen en er zijn ook speciale broekjes voor vrouwelijke renners.

Kenmerken van goeie fietstrui
Wielerkleding is gemaakt uit lichte stoffen die ademen, gemakkelijk zitten en er natuurlijk ook aantrekkelijk uitzien. Daar dit een persoonlijke keuze is, kiest u bij
Sport44.com. De meeste hebben een handige achterzakjes zodat u toch wat persoonlijke zaken kunt meenemen. Een thermisch onderlaagje voert het zweet weg zodat uw huid tijdens de rit steeds fris aanvoelt. weggevoerd van je huid en blijft je lichaam ook bij warme omstandigheden aangenaam fris.