Set Primary menu by going to Appearance > Menus

Veilig onderweg: draag een fietshelm!

In het Nederlandse straatbeeld zie je ze steeds vaker: fietsers met een helm op. Zeker voor de professionele sporters is een fietshelm onmisbaar en nodig voor de veiligheid.
Bij Sport44.com is een grote collectie fietshelmen te krijgen, voor ieder wat wils.

Kenmerken van en goede helm

Een goede fietshelm voldoet aan een aantal kenmerken. Zo is de helm voor een wielrenner gestroomlijnd om zo min mogelijk snelheid te verliezen, en die voor een MTB’er heel robuust. Ook is het belangrijk dat de helm lucht doorlaat. Hiermee voorkom je dat je hoofdhuid gaat irriteren en de warmte zich onder de helm verzamelt.
Verder voldoen alle helmen van Sport44.com aan de kwaliteitseisen die gelden voor een fietshelm en is je veiligheid gegarandeerd.

Fietshelmen voor iedereen

Niet alleen voor de wielrenner en de MTB’er zijn er fietshelmen, ook een simpele touringhelm is terug te vinden in het assortiment. Deze helm voldoet voor een heerlijk dagje uit op de fiets, en geeft net een beetje extra veiligheid. Ook voor kinderen zijn er fietshelmen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke en opvallende kleuren, waarmee je je kind goed kunt herkennen, en het ook voor andere weggebruikers duidelijk is dat daar een kind fietst. De helmen zijn in verschillende maten leverbaar, zodat er voor jong en oud altijd een passende fietshelm is.