Set Primary menu by going to Appearance > Menus

Heerlijk met de fiets op pad

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare fietsen dragen? Dan zou ik zeker aanraden even te gaan kijken bij sport44.com, daar hebben ze namelijk een divers en betaalbaar aanbod van fietsendragers. Met zo’n fietsdrager kun je met weinig moeite overal je fiets mee toe nemen. Dit is ideaal als je graag op pad gaat met de fiets, maar af en toe ook eens ergens anders wilt gaan kijken. Je hoeft dan niet meer de fiets onhandig te vervoeren in de auto zelf of een aparte aanhangwagen mee te nemen.

Er zijn verschillende typen fietsendragers te onderscheiden. Zo zijn er fietsendragers voor zowel de trekhaak als een autodak. De bevestigingssystemen van deze types zijn meestal erg makkelijk gemaakt voor de gebruikers. Hierdoor kan iemand met weinig ervaring alles snel en stevig bevestigen aan zijn auto. Hou echter wel rekening met de nadelen die sommige fietsendrager met zich meebrengen. Zo zal het benzine gebruik lichtelijk stijgen als je de fietsdragers achter of met name op de auto hebt bevestigen. Daarnaast kun je bij trekhaak fietsendrager de achterklep niet openen.

Let bij het monteren van jou fietsendrager op de volgende elementen. Zo zijn er meestal gewicht limieten bij de fietsendragers. Met name elektrische fietsen zijn meestal veel zwaarder dan een gewone fiets. Hou alles daarnaast zo veilig mogelijk en monteer niet meer fietsen op de drager dan voorgeschreven. Bij de trekhaak fietsendragers is het belangrijk dat de verlichting goed zichtbaar is. Achterliggende auto’s moeten uw verlichting, rem lampen en kentekenplaat goed kunnen zien. Al interesse? Neem dan een kijkje bij sport44 en laat je verrassen!